Villaggio Dei Pini

Licinella-Torre di Paestum
Bezoek website
Vanaf €30 per dag
Prijslijst
  • Verzorgd vakantiepark
  • Direct aan het strand
  • Door groen omgeven
  • Relax, sport, cultuur
Vakantiepark Campania

Vakantiepark dei Pini ligt in Paestum (Capaccio), in de schaduw van pijnbomen en direct aan het strand. Houdt u van relaxen aan het strand met afwisselend sportieve activiteiten of juist culturele uitspattingen, dan is dit een fantastische bestemming voor uw vakantie. De beroemde tempels van Paestum, met de Griekse architectuur, bevinden zich op slechts een paar kilometer van het park.

Uw vakantie op Vakantiepark dei Pini

De kampeerplaatsen zijn ruim en netjes, voorzien van elektrische aansluiting en bieden volop privacy door het vele groen dat als afbakening fungeert, u krijgt zo echt het gevoel van kamperen in de natuur. Het privé strand bij Vakantiepark dei Pini, dat langzaam afloopt in zee nodigt uit voor een verfrissende duik.

U kunt op Vakantiepark dei Pini ook vakantie vieren in één van de 3 types bungalows, geschikt voor maximaal 2, 4 of 6 gasten. Alle bungalows zijn uitgerust met air-conditioning, TV, badkamer en een mooi terras. Ideaal voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

Op het park vindt u een bar, restaurant, pizzeria, snack bar, camping winkel, wi-fi, animatie en sportvoorzieningen als een tennisbaan, voetbalveld, jeu-de-boules baan en een beachvolleybalveld. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Villaggio dei Pini, Via Torre di Paestum, 84047 Licinella-Torre di Paestum, Campania SA, Italië

Ligging:

Busstation100 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Villaggio dei Pini Villaggio dei Pini
Via Torre di Paestum 84047 Licinella-Torre di Paestum Campania SA Italië

info@campingvillaggiodeipini.com €30