Camping Aquileia

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Niet ver van de zee
  • Vele excursieprogramma's
  • Mooi fietsgebied
  • Cultuurcamping
Vakantiepark Friuli Venezia Giulia

Camping Aquileia is een bijzonder mooie, rustige en goed onderhouden camping om uw vakantie door te brengen, met ontspanning, zowel zon als schaduw en frisse lucht. De oppervlakte is ongeveer 32.000 vierkante meter. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en er zijn ook comfortabele bungalows.

Het beroemde Grado Beach ligt op slechts 10 minuten rijden. Er is een bushalte bij de ingang met een goede busverbinding met Grado, Gorizia en Triëst. Tegenover de ingang van de camping bevindt zich ook een kleine supermarkt.

Uw vakantie op Camping Aquileia

Al het mogelijke zal worden gedaan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen in één van de meest belangrijke archeologische gebieden uit de Romeinse periode, dichtbij het prachtige en indrukwekkende Basiliek complex. In deze aardige landstreek zijn tal van excursies mogelijk, altijd samengaand met de uitstekende locale gastronomie en wijnen.

Er zijn twee sanitaire gebouwen op de camping met warme douches, wasmachines, zwembad met kinderbad, receptie met EHBO, speeltuin, tafeltennis, bar, restaurant, camper service en er zijn mogelijkheden om fietsen te huren.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Aquileia, 33051 Aquileia UD, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Aquileia Camping Aquileia
33051 Aquileia UD Italië

info@campingaquileia.it €35