Vakantiepark Regina

Vakantiepark Le Marche

Vakantiepark Regina is gelegen in het zuiden van Porto Recanati, een prachtig land van Conero Riviera. Gelegen in een favoriete positie direct aan zee, is gekoppeld aan een groot zandstrand. Het park ligt op slechts 1,5 km van het centrum van Porto Recanati, ook bereikbaar door een busdienst (juli en augustus).

In de buurt zijn er talrijke vermakelijkheden zoals een bar, disco’s, pubs en een water park. In de omgeving kunnen gasten verscheidene culturele excursie naar de talrijke en prachtige land als Loreto, Recanati, Ascoli Piceno en Frasassi Grotten maken, en de smaak van hun bijzondere delicatessen proeven.

Het park is 28.000 vierkante meter groot, heeft laagland geplaatst in de schaduw van populieren en pijnbomen, biedt plaats aan en geeft gastvrijheid tot 1.500 gasten. In het centrale deel van het park is er een bar-restaurant, met de entertainment-gebied, waar u iedere avond kunt genieten van een entertainment programma.

De faciliteiten van het park omvatten: receptie, bar, restaurant, pizzeria, videogames, baby spel, voetbal en tennis speeltuin, avond activiteiten, parking, prive-toegang tot het strand en de zee, camper-service, beach volley, wasmachine.

Het park beschikt over 200 plaatsen voor caravans en tenten, alle met een natuurlijke of kunstmatige schaduw. Er zijn 4 wasgelegenheden verdeeld over de staanplaatsen. Het park beschikt over 24 stenen bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Deze zijn geschikt tot 5 personen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Kaart:

Stel uw vraag

Vakantiepark Regina Vakantiepark Regina info@campingregina.it