Camping Arenella

Vanaf €35 per dag
  • Rustgevende camping
  • In de natuur gelegen
  • Watersportmogelijkheden
  • Gratis pendeldienst naar strand
Vakantiepark Liguria

Camping Vakantiedorp Arenella is gelegen in het binnenland van Deiva Marina, tussen Cinque Terre en Portofino. Voor wie op zoek is naar een camping gelegen in een rustgevende omgeving in de natuur is deze camping zeer geschikt. Vanaf de camping zijn verschillende mogelijkheden tot excursies en ook heeft de camping een gratis busdienst die naar het strand gaat.

Uw vakantie op Camping Arenella

De camping beschikt over 50 kampeerplaatsen en 49 vaste plaatsen. Daarnaast is het op Camping Arenella ook mogelijk om te overnachten in een van de bungalows. De kampeerplaatsen variëren van grootte van 45m2 tot 70m2 en zijn allemaal voorzien van een elektriciteits-aansluiting. Op een klein deel van de kampeerplaatsen is er wifi.

Omdat de camping in de buurt ligt van zee zijn er ook voldoende mogelijkheden tot watersport. Zo is er de mogelijkheid om u aan te melden bij een diving center om te leren duiken en ook is er een windsurfcentrum. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan verschillende excursies die worden georganiseerd vanaf de camping en kunt u natuurlijk sporten op het sportveld op Camping Arenella.

Koken is niet altijd nodig op Camping Arenella. De camping beschikt namelijk over een snackbar, restaurant en een pizzeria. Daarnaast is er op de camping ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachines en de drogers om uw kleding schoon en fris te houden.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Arenella, Via Brigate Cento Croci, 22, 19013 Ca’ Mirò, Liguria SP, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1500 meter
Snelweg100 meter
Zee1500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Arenella Camping Arenella
3.7 3784 reviews
Via Brigate Cento Croci 22 19013 Ca’ Mirò Liguria SP Italië

info@campingarenella.it €35