Camping Gianna

Vanaf €35 per dag
  • Rustige camping
  • Mooie omgeving
  • Aan zee gelegen
  • Fiets- en wandelpaden

Vakantiepark Gianna is een rustige camping in Tellaro, La Spezia, gelegen op slechts 300 meter van zee en 3 kilometer van Lerici. Historische steden als Florence en Lucca kunnen met de auto goed bereikt worden. Vanaf delen van het vakantiepark is er mooi uitzicht op de bergen.

Uw vakantie op Camping Gianna

Het vakantiepark ligt in een voormalig olijfboomgaard met behoorlijke hoogteverschillen. Het vakantiepark heeft 130 kampeerplaatsen. De plaatsen hebben allemaal wel voldoende beschutting om u privacy te bieden en ze zijn allen voorzien van een elektriciteits-aansluiting van 6 ampère. Op een deel van de kampeerplaatsen kunt u genieten van het mooie uitzicht op de bergen.

Er is voldoende te doen voor kinderen op vakantiepark Gianna, zo is er dagelijks animatie, een speeltuin en speelveldje. Ook kunt u wanneer het lekker weer is een frisse duik nemen in het zwembad. Wanneer u een dagje van de camping af wilt is dan zijn er verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd. Daarnaast zijn ook de dorpjes een leuke aanrader.

Op vakantiepark Gianna zijn alle voorzieningen om voor u een heerlijke vakantie te creëren aanwezig. Zo beschikt de camping over Wi-Fi, warme douches, parkeergarage en afvalscheiding. Ook is het niet altijd nodig om zelf eten te maken want er zijn een pizzeria en een restaurant aanwezig.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Gianna, Via Fiascherino, 18, 19032 Tellaro, Liguria SP, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Snelweg8000 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Gianna Camping Gianna
3.85 2847 reviews
Via Fiascherino 18 19032 Tellaro Liguria SP Italië

info@campeggiogianna.com €35