Vakantiepark Santa Vittoria

Vanaf €45 per dag
Prijslijst

Vakantiepark Santa Vittoria in Sestri Levante ligt midden het groen en slechts 5 minuten van zee. Een paradijs als u wilt genieten van een vakantie in de buitenlucht en op een plaats waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Er heerst hier een oase van rust en ontspanning, weg van de drukte of van het verkeer. Het park is een mooi vertrekpunt om Liguria te ontdekken.

Uw vakantie op Vakantiepark Santa Vittoria

U kunt uw vakantie op Vakantiepark Santa Vittoria op verschillende manieren vieren. Kamperen in uw eigen tent of camper of u kunt een houten chalet huren die van alle gemakken is voorzien. Verder zijn er compleet ingericht caravans met keuken en douche. In deze accommodaties kunt u nog meer genieten van de vakantie in Italië. Op Vakantiepark Santa Vittoria vindt u een bar, restaurant / pizzeria, een kleine winkel en er is gratis Wifi.

Het park heeft een modern en functioneel infrastructuur, dit alles voor een maximale comfort in een aangename omgeving. Dat wordt aangevuld met netheid, orde, organisatie en rust. Vakantiepark Santa Vittoria wordt al meer dan 35 jaar door een familie met veel passie gerund, en zal u een meer dan aangename vakantie aanbieden, rustig en ontspannen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Santa Vittoria, 16039 Sestri Levante, Liguria GE, Italië

Ligging:

Supermarkt500 meter
Busstation100 meter
Snelweg1500 meter
Zee2500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Vakantiepark Santa Vittoria Vakantiepark Santa Vittoria
16039 Sestri Levante Liguria GE Italië

info@campingsantavittoria.com €45