Villaggio Dei Fiori

  • Privé sanitair
  • Sanitair voor minder validen
  • Gelegen aan zee
  • Groot aanbod voor excursies

Vakantiepark Villaggio dei Fiori is een knus park gelegen bij zee aan de rand van het mooie stadje San Remo met haar historische centrum. Het is een gezellig park en is geschikt voor jong en oud. Er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes en sportieve activiteiten aan de Bloemenriviera.

Uw vakantie op Vakantiepark Villaggio dei Fiori

Dei Fiori biedt u de mogelijkheid tot het huren van bungalows, stacaravans en ook kamers. De benodigde voorzieningen voor het verblijven op Dei Fiori zijn natuurlijk aanwezig en vanaf een deel van de plekken is er uitzicht op zee.

Voor de actieve vakantiegangers op Vakantiepark Villaggio dei Fiori zijn er veel verschillende wandel- en fietsroutes, waarvan eentje rechtstreeks leidt naar het centrum van San Remo. Ook zijn er meerdere dagtrips mogelijk, er wordt een uitgebreid excursieprogramma aangeboden.

Voor ontspanning zit u op dit park ook goed, er is een whirlpool aanwezig. Verder heeft het park ook twee zwembaden, waarvan één voor de peuters. In de omgeving kunt u zwemmen, snorkelen of surfen in zee, er is een zand- en een kiezelstrand die geleidelijk aflopen in zee. Op het park is er een speeltuin en sportterrein.

Voor uw eten hoeft u niet van Vakantiepark Villaggio dei Fiori af, er is namelijk een snackbar, pizzeria en restaurant met ruime keuze aanwezig, u kunt hier ook elke dag vers brood krijgen. In de buurt zijn nog meerdere restaurants op loopafstand.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Villaggio dei Fiori, Via Tiro a Volo, 3, 18038 Sanremo, Liguria IM, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Snelweg3000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Villaggio Dei Fiori Villaggio Dei Fiori
3.85 1529 reviews
Via Tiro a Volo 3 18038 Sanremo Liguria IM Italië

info@villaggiodeifiori.it €55