Ippotur Medieval Resort

Castelnuovo Magra
(4,8) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Middeleeuws fort
  • In de heuvels en natuur
  • Goede gastronomie
  • Gunstig gelegen
Vakantiepark Liguria

Ippotur Medieval Resort in Castelnuovo Magra is een vakantiepark in middeleeuwse stijl, temidden van naaldbossen en de heuvels van de Colline del Sole op 7 Km van zee. Het park ligt vlakbij Toscane, Cinque Terre en Versilia. De visie is het behoud van de regionale identiteit in het dagelijks leven, in contact met de natuur en leren over de lokale cultuur, tradities en folklore en heerlijk eten en drinken.

Uw vakantie op Ippotur Medieval Resort

Dit vakantiecomplex op de grens tussen Ligurië en Toscane werd 25 jaar geleden opgericht uit een bestaand middeleeuws fort waarin de bar zich nog steeds bevindt. Alle bungalows zijn voorzien van eigen badkamer en toilet. Op het kampeerterrein zijn twee sanitaire gebouwen en op aanvraag is er privé sanitair beschikbaar.

Ippotur Medieval Resort heeft een warm welkom te bieden en een indrukwekkende gastronomie van het hoogste niveau en zeer competitief met haar prijs/kwaliteitverhouding. Het Restaurant Don Wivar is de trots van het vakantiepark. Het restaurant biedt mogelijkheden voor volpension, halfpension en brunch.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via degli Ulivi, 25, 19033 Castelnuovo magra SP, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Ippotur Medieval Resort Ippotur Medieval Resort
2.4 1063 reviews
25 19033 Castelnuovo magra SP Italië

info@ippotur.it €35