Camping Smeraldo Parco Vacanze

  • Eenvoudige terrassencamping
  • Rust, natuur en ontspanning
  • Prachtige omgeving
  • Direct aan zee gelegen

Vakantiepark Smeraldo in Moneglia is gelegen in Liguria. Smeraldo Parco Vancanze voldoet aan alle eisen van de moderne toerist. Midden in een prachtig bos, waar de mensen erg gastvrij zijn, kunt u gedurende uw vakantie aan de kust genieten van alle rust en ruimte. Het vakantiepark beschikt over een restaurant, een café, een supermarkt en een speelhal.

Uw vaerblijf op Vakantiepark Smeraldo

De camping is opgebouwd in een terrasvorm tegen de rotsen en is erg geschikt voor mensen met een tent, kleine caravans en kleine campers. De bungalows op het vakantiepark zijn omringd door pijnbomen en ander groen en zijn van alle gemakken voorzien.

Smeraldo Parco Vacanze heeft de beschikking over een privéstrand. Uw verblijf zal worden gekenmerkt door rust en sereniteit en als de geur van de zee uw eetlust opwekt, dan is er een elegant restaurant die u bijzondere en echte visgerechten biedt. Eventueel voorafgegaan door een aperitiefje op het terras aan zee.

Vakantiepark Smeraldo beschikt over twee verschillende type bungalows zijnde een twee-kamer variant met 4 bedden en een drie-kamer uitvoering met 5 bedden. De staanplaatsen op de camping zijn allen geschikt voor caravans, campers en tenten. Er zijn ook speciale terrassen geschikt voor het plaatsen van tenten.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Smeraldo, Localita’ Preata 16030 Moneglia, Liguria GE, Italië

Ligging:

Supermarkt1000 meter
Centrum1000 meter
Treinstation1000 meter
Busstation1000 meter
Snelweg7000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Smeraldo Parco Vacanze Camping Smeraldo Parco Vacanze
3.65 4966 reviews
Localita’ Preata 16030 Moneglia Liguria GE Italië

info@villaggiosmeraldo.it €45