Eurocamping Calvisio En Villaggio Di Giuele

Vanaf €55 per dag
Prijslijst
  • 2 zwembaden
  • Vele excursieprogramma's
  • Sportfaciliteiten
  • Natuur en rust

Eurocamping Calvisio en Villaggio di Giuele zijn  gelegen in één van de valleien van Finale Ligure, en staat bekend om haar fijne zandstrand en schitterende binnenland, waardoor zij wereldwijd één van de meest gerenommeerde plaatsen is wat betreft outdoor-activiteiten: mountainbike, klimmen, trekking, paardrijdtochten, duiken, zeilen en nog veel meer.

Uw vakantie op Eurocamping Calvisio en Villaggio di Giuele

Eurocamping Calvisio is geheel gerenoveerd; naast de kampeerplaatsen zijn er appartementen beschikbaar, verdeeld langs de kleine weggetjes, de gallerijen en de ‘carruggi’ (smalle steegjes), die typerend zijn voor de Ligurische steden. De camping wordt omringd door twee grote zwembaden met hydromassage en waterspellen, die samen met de bar, het restaurant, de pizzeria en de minimarket het hart van het vakantiepark vormen.

Het nieuw gebouwde Villaggio di Giuele is onderdeel van Eurocamping Calvisio, dat in 1972 werd gebouwd door de familie Granaiola, die het vandaag de dag nog steeds beheert. De Residence appartementen zijn verdeeld langs weggetjes, galerijen en ‘carruggi’ (smalle steegjes), die typerend zijn voor de Ligurische steden en worden omringd door twee grote zwembaden met bubbelbad en waterspellen, een bar, een restaurant, een pizzeria en een minimarket.

Ondergedompeld in het groen van de schitterende vallei van Calvisio, biedt de camping en appartementencomplex u ruime keuze aan excursies. Finale Ligure staat bekend om haar vele klimwanden. Voor de liefhebbers van de zee biedt Finale Ligure een ruime keuze uit vrije stranden en privéstranden, die makkelijk en binnen 10-15 minuten (1500 meter), te voet, op de fiets of met onze pendeldienst voor het strand en het stadscentrum, te bereiken zijn.

Animatie team Ja
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Calvisio, 37, 17024 Finale ligure SV, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Eurocamping Calvisio en Villaggio di Giuele Eurocamping Calvisio en Villaggio di Giuele
4 4331 reviews
37 17024 Finale ligure SV Italië

info@eurocampingcalvisio.it €55