Camping Bazia

  • Verzorgde familiecamping
  • Ruime parkeerplaatsen
  • Heeft privé zandstrand
  • Veel sportfaciliteiten

Camping Bazia is een rustige camping gelegen in in Furnari. De camping is een toeristische camping en ligt op slechts een steenworp afstand van het kristalheldere water van de noordkust van Sicilië, tegenover de Eolische Eilanden. Het is de ideale plek voor een zon, zee en strandvakantie.

Camping Bazia is omgeven door hoge bomen, citrusbomen en de Middellandse Zee, met uitzicht op een breend strand die wordt bereikt middels een park met prachtige eucalyptusbomen.
Het is een verzorgde familiecamping met ruime, duidelijk afgescheiden kampeerplaatsen. Naast het strand beschikt de camping over een prachtig zwembad dat uitgerust is met ligbedden en parasols. Verder heeft de camping diverse sportfaciliteiten waaronder een tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en tafeltennistafels.

Omgeving van Camping Bazia

Camping Bazia is gelegen op 50 km ten wesen van Messina, dichtbij de kaap van Tindari, de beroemde archeologische opgravingen en het natuurreservaat van Marinelle. Het achterland is een echte verrassing met zijn meren, het park van Nebrodibergen, zijn natuurlijke bossen en meren en de culinaire hoogstandjes. De mooie omgeving biedt voldoende mogelijkheden om een mooie wandeling of fietstocht te maken.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Villaggio Campeggio Bazia, Contrada Bazia, 98054 Furnari ME, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Bazia Camping Bazia
Contrada Bazia 98054 Furnari ME Italië

info@bazia.it €29