Camping-Park Steiner

Vanaf €42 per dag
Prijslijst
  • Gezellige familiecamping
  • Fiets- en wandelpaden
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Mooie omgeving

Camping-Park Steiner is een gezellig vakantiedorp in Leifers(Trentino). Een vakantie in de natuur, de vrijheid en de ongedwongenheid waarmee u uw dag kunt indelen. Op deze gemoedelijke familiecamping zijn er voor kinderen voldoende speelgelegenheden. Het biedt een schitterend uitzicht op de bergen.

Uw vakantie op Camping-Park Steiner

Het campingpark is terrasvormig aangelegd en daardoor grotendeels vlak gelegen, op een hoogte van 250 meter in het wijn- en appelparadijs van Zuid-Tirol, zo´n 8 kilometer ten zuiden van Bolzano. Omzoomd door olmen, bloeiende struiken en druivenranken zijn er 180 kampeerplaatsen gelegen op een mix van grind en gras en in de schaduw. Er is een aantal kampeerplaatsen met 12 meter lengte voor grote caravans / campers. Bijzonder geliefd zijn ook de blokhutten en slaapvaten.

Camping Steiner heeft twee zwembaden, een mooi buitenbad en verwarmd binnenbad met een aangrenzende zonneweide. In de zeer grote speeltuin met twee boomhutten vergeten kinderen al snel de tijd. Voor een luxe ontbijt kunt u terecht in het hotel. Op de camping vindt u verder een supermarkt en een pizzeria-restaurant. Hier kunt u ’s avonds op het terras van specialiteiten die de kok voor u heeft bereid.

De omgeving van Camping Steiner is vlak, dus kinderen kunnen hier ook prima fietsen. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over fiets- en wandelroutes. Vanaf mei zijn er diverse mountainbike-, trek- en klimtochten te maken. Tegenover de camping stopt de bus naar Bolzano (elke 10 min.). Hier kunt u de oude binnenstad verkennen, deze herbergt veel boetiekjes, markten en delicatessenwinkels.

Animatie team Nee
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping-Park Steiner Südtirol, Via Kennedy, 32, 39055 Leifers, Bozen, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt300 meter
Centrum100 meter
Snelweg7000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping-Park Steiner Camping-Park Steiner
4.1 1728 reviews
Via Kennedy 32 39055 Leifers Bozen Trentino
info@campingsteiner.com €42