Lago Di Levico Camping

  • Rustig, net vakantiepark
  • Direct aan het meer gelegen
  • Veel activiteiten en faciliteiten
  • Ook voor oudere jeugd leuk

Family Natural Village, een paradijselijke plek waar u de schoonheid van de ongerepte natuur kunt ontdekken. Dit is een unieke plek, omdat het het enige vakantiepark is, dat aan het meer van Levico ligt. U kunt al vanaf het voorjaar heerlijk zwemmen in het Lago di Levico – heel bijzonder met uitzicht op de toppen van de Dolomieten, vakantiegevoel ten top.

Uw verblijf op Family Natural Village

Family Natural Village is een heerlijk vakantiepark voor gezinnen met kinderen waarbij tieners elkaar goed weten te vinden. Maar dat moet ook wel lukken met 3 zwembaden, een animatieteam, miniclub en speeltuin. Zo hebben kinderen van alle leeftijden het goed naar hun zin.

Er zijn mogelijkheden om een stacaravan of tent te huren. Voor de actieve gast zijn er excursies, begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. In de nabijheid vindt u de Thermen van Levico. U kunt tochten door de Dolomieten maken of de antieke kunststeden van Noord-Italië bezoeken zoals Trento (22 km), Verona en Venetië.

Op camping Lago di Levico is er de beschikking over 3 soorten chalets, dit zijn Living, Lounge en houten chalets. De chalets bieden plek voor 4 tot 7 personen afhankelijk van het soort chalet, variëren van grootte van 32 tot 60 m² en zijn veelal gelegen met een uitzicht aan het meer. De chalets beschikken allen over een keukenhoek, airco, douche en magnetron.

Ook zijn er op de camping verschillende stacaravans te huur. Deze beschikken allemaal over een keukenhoek douche, airco en magnetron. De stacaravans variëren in grootte van 24 tot 32 m² en zijn geschikt voor 4 tot 7 personen afhankelijk van welke mobile home.

Op de camping kunt u ook verschillende tenten huren die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen en variëren van grootte van 15m² tot 46 m². De tenten zijn allen voorzien van een keukenhoek douche en magnetron.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Lago di Levico ****, Località Pleina, 5, 38056 Levico Terme TN, Trentino, Italië

Kaart:

Verhuur organisaties

Stacaravan te huur:

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

 

Huur een tent bij:

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Lago di Levico Camping Lago di Levico Camping
4 933 reviews
Località Pleina 5 38056 Levico Terme TN Trentino Italië

info@campinglevico.com €35