Agriturismo Alba

  • Gemoedelijk vakantiepark
  • Heerlijke streekproducten
  • Mooie omgeving
  • Schaduwplekken

Agriturismo Alba is een camping volledig gelegen in de natuur in het plaatsje Baone. De eigenaren op de camping houden zich bezig met fruitteelt en wijnbouw. Doordat u zo dichtbij de natuur staat krijgt u de ultieme ervaring om de rust van het klein dorpje mee te maken.

Uw vakantie op Agriturismo Alba

Bij Agriturismo Alba kunt u kiezen uit campers, caravans, tenten of in een appartement. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers en beschikt daarnaast ook over een keuken. Ook kunt u in het landhuis overnachten, hier geniet u van een prachtig uitzicht en een luxe comfort.

Op de boerderij zelf kunt u gebruik maken van het buitenzwembad wat ook leuk is voor uw kinderen. heeft u geen zin om te zwemmen? Maak dan gebruik van een plekje op het terras onder het genot van een hapje en een drankje. Het restaurant staat nemelijk bekend om haar heerlikje streekproducten.

In de omgeving van Agriturismo Alba kunt u heerlijke fietstochten maken met uw partner of gezin. Op de camping is er de mogelijkheid om mountainbikes te huren. Daarnaast ligt de camping dicht in de buurt van grote kunststeden als Padua, Vicenza, Venetië en Verona. Het is een aanrader om deze prachtige steden een keer te bezoeken en te genieten van de gezelligheid die deze steden te bieden hebben.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Agriturismo Alba, Via Madonnetta delle Ave, 14, 35030 Baone, Veneto PD, Italië

Telefoon:
0039-04294480

Ligging:

Supermarkt3000 meter
Busstation500 meter
Snelweg5000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Agriturismo Alba Agriturismo Alba
3.75 2586 reviews
Via Madonnetta delle Ave 14 35030 Baone Veneto PD Italië

Telefoon:
0039-04294480

info@agriturismoalba.it €33