Camping Ekar Asiago

Asiago
Vanaf €35 per dag
  • Echte familiecamping
  • Vol op activiteiten op de camping
  • Geschikte plek voor uitstapjes
  • Restaurant op de camping
Vakantiepark Veneto

Camping Ekar Asiago is gelegen in het hart van de Altopiano in de regio van Venetië en is gemakkelijk te bereiken. De camping ligt op slechts een paar minuten rijden van Asiago. Gelegen op een prachtige, zonnige plek op een hoogte van 1100 meter en uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam en comfortabel verblijf.

Uw vakantie op Camping Ekar Asagio

De grote open ruimtes, ruime bosgebieden en de nabijgelegen ski-faciliteiten bieden de bezoekers alle gelegenheid om van dit prachtige berggebied te genieten. De camping ligt dichtbij het bos gelegen en biedt dus prachtige kansen om wandelingen of mountainbiketochten te houden.

De geografische ligging van de “Altopiano” heeft geleid tot de ontwikkeling van meer dan 500 kilometer cross-country skipistes. Paardrijden, sledehonden wedstrijden, snowboarden en schaatsen zijn slechts enkele van de winter activiteiten die gasten kunnen uitvoeren.

Camping Ekar Asiago biedt al haar gasten uitgebreide recreatieve voorzieningen zoals een tennisbaan, volleybalveld, speeltuin, jeu de boulesbaan en tijdens de winter een ijsbaan. Op de camping vindt u ook een gezellige bar en een restaurant waar u kunt genieten van lokale specialiteiten. Tevens is er een goed ingerichte mini-markt.

Camping Ekar Asiago Camping Ekar Asiago
5 36012 Asiago VI Italië

info@campingasiagoekar.com €35
  • Faciliteiten voor minder validen
  • Huisdieren toegestaan