Camping Garden Paradiso

Cavallino-Treporti
(8,5) Bezoek website
  • Groot gezellig vakantiepark
  • Uitstekend restaurant
  • Direct aan strand en zee

Camping Garden Paradiso is een modern en van alle comfort voorzien vakantiepark gelegen op het schiereiland van Cavallino, op korte afstand van Venetië. Het park ligt in een groen pijnbomenbos, is rijk aan bloeiende bloemperken en schaduwrijke lanen en ligt aan een uitgestrekt strand van fijn, goudgeel zand aan de Adriatische Zee.

Vakantiepark Garden Paradiso is ideaal voor alle vakantiegangers en past bij een ieders voorkeur en levensstijl. De verschillende activiteiten en mogelijkheden, die aangeboden worden, zullen vast ook degenen, die voor de eerste keer hier hun vakantie door willen brengen, charmeren.

Uw verblijf op Vakantiepark Garden Paradiso

Het prachtige fijne goudgele zandstrand van Garden Paradiso dat geleidelijk in de zee overgaat, is de ideale plek voor sportieve activiteiten of een heerlijke zon vakantie. Het vakantiepark is uitgerust met glijbanen en schommels voor de allerkleinsten, en heeft daarnaast volleybal velden, jeu de boules, en dit alles zonder degenen te storen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Het moderne complex van zwembaden bestaat uit het gekleurde bad voor kinderen compleet met glijbanen, een wedstrijdbad voor sportieve activiteiten en tenslotte een zwembad voor de professionele zwemmers. De sportieve activiteiten die op Garden Paradiso worden georganiseerd zijn vermakelijk en tegelijkertijd een uitkomst voor diegenen die hun welverdiende rust af willen wisselen met wat gezonde fysieke beweging.

Aerobics lessen, aquagym, nordic-walking, windsurf, kanoen, catamaran, zwemmen, boogschieten en tal van teamsporten zoals voetbal toernooien, jeu de boules, beach volley, tennis, ping pong en minigolf zijn mogelijk. Een uitstekende manier om u te vermaken, vriendschappen te sluiten en fit te blijven tijdens de vakantie.

Ook de kleine gasten, begeleid door de Dolfijn Club, hoeven zich zeker niet te vervelen. Op Vakantiepark Garden Paradiso zijn er 3 speciaal voor hen gecreëerde zones met veel spelletjes en animatie: een groot luchtkasteel, speeltuin op het strand, het theater met poppenkast en groot scherm met tekenfilms. Tevens vertrekt er vanaf het strand twee keer per week het Piraten Schip, de mythische Jolly Rogers, voor een fantastisch avontuur.

Deze beoordelingen van Camping Garden Paradiso zijn gebaseerd op de cijfers van Zoover van begin 2022:

  • Prijs-kwaliteit: 7.6
  • Hygiëne: 6.7
  • Ligging: 8.5
  • Eetgelegenheden: 8.5
  • Zwembad: 8.1
  • Kindvriendelijk: 7.7

Voor een compleet en actueel overzicht van alle Zoover beoordelingen:

Lees alle beoordelingen >>

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

GPS coördinaten:
Breedtegraad : 45.47898
Lengtegraad : 12.5636

Telefoon:
0039 041968075

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Garden Paradiso Camping Garden Paradiso
4.25 4135 reviews
Via F. Baracca 55 30013 Cavallino-Treporti VE Italië

GPS coördinaten:
Breedtegraad : 45.47898
Lengtegraad : 12.5636

Telefoon:
0039 041968075

info@gardenparadiso.it €56