Camping Miramare

Cavallino-Treporti
(7,7) Bezoek website
  • Zeer verzorgde camping
  • Familiair en gezellig
  • In 2015 gemoderniseerd
  • Vlakbij Venetië

Camping Miramare is een camping in Punta Sabbioni(Veneto), waar de boot naar Venetië vertrekt. Een goed verzorgde camping met sinds 2015 een fraai nieuw zwembad, maar ook gelegen aan de lagune met een privéstrand voor campinggasten. Er heerst een prettige familiaire sfeer op deze mooie en gezellige camping met goede voorzieningen en bloemenpracht.

Uw vakantie op Camping Miramare

Als verblijfsplaatsen biedt Camping Miramare u het volgende aan: U als gast heeft de mogelijkheid tot het huren van een mobile home of bungalow. Wilt u liever uw eigen tent en/of caravan meebrengen, dat kan. De camping heeft namelijk kampeerplaatsen die sinds 2015 verruimd zijn zo dat u meer ruimte heeft voor uw caravan en/of tent.

Voor de sportieve vakantieganger zijn er vanaf Camping Miramare verschillende fietsroutes, in de omgeving kunt u ook vissen en paardrijden. Ook kunt u excursies maken door de Baai van Venetië. Een shuttlebus brengt u binnen een paar minuten naar het strand.

De camping beschikt over een buitenzwembad, verwarmd buitenbad en een peuterbad. U hoeft als gast niet te koken op Camping Miramare als u dat wenst, het heeft namelijk een eigen pizzeria en restaurant met ruime keuze. Overdag kunt u op de camping terecht voor vers brood.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

L.Mare Alighieri 29, Loc. Punta Sabbioni, 30013 Cavallino-Treporti VE, Veneto, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Miramare Camping Miramare
3.85 3338 reviews
Loc. Punta Sabbioni 30013 Cavallino-Treporti VE Veneto Italië

info@camping-miramare.it €43