Camping Rialto

  • Uitstekend sanitair
  • Makkelijke toegang tot Venetië
  • Nette camping

Vakantiepark Rialto in Campalto is gelegen op een zeer gunstige locatie, omdat het slechts 10 minuten van Venetië is. Deze kleine, eenvoudige camping is netjes en vooral geschikt voor degenen die een stedentrip willen maken, maar ook verzekerd willen zijn van een vakantie met rust.

Uw verblijf op Vakantiepark Rialto

Dit kleine vakantiepark is een oase van groen en heeft beschaduwde kampeerplaatsen, met in de meeste gevallen elektriciteit. U wordt hier vriendelijk ontvangen en het sanitair is prima. Wissel uw ervaringen uit bij de bar/pizzeria. ’s Avonds kunt u bij Rialto verrassend lekker eten bij het restaurant Burano. Als u na een dagje Venetië verkennen lekker wilt bijkomen, dan is het heerlijk relaxen bij het zwembad.

Venetië is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, dat actief blijft tot laat in de avond en stopt vlak voor de camping. Met de bus bent u binnen een kwartier in het centrum. Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze stad. Na uw stedentrip is dit een geweldige plek om weer tot rust te komen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Rialto, via Orlanda 16, 30173, Campalto (VE), Veneto, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Rialto Camping Rialto
3.75 2309 reviews
via Orlanda 16 30173 Campalto (VE) Veneto Italië

rialto@camping.it €35