Camping Vela Blu

Vanaf €52 per dag
Prijslijst
  • Fijne, kleinschalig vakantiepark
  • Geschikt voor jonge kinderen
  • Direct aan strand en zee
  • Rustig in pijnbomenbos gelegen

Vakantiepark Vela Blu in Cavallino is een kleinschalige, goed verzorgde camping aan de Adriatische Zee, rustig in een pijnbomenbos gelegen. Recentelijk heeft het vakantiepark een facelift ondergaan, er is een mooi zwemcomplex aangelegd, ook zijn de bungalows gerenoveerd. Gezinnen met jonge kinderen zullen zich hier erg goed thuis voelen.

Uw verblijf op Vakantiepark Vela Blu

Het vakantiepark beschikt over 240 kampeerplaatsen (erg variërend in grootte) in de schaduw van het bos of in zon langs de kust, allen met elektriciteit, water, aansluiting voor de televisie en vuilwaterafvoer. Op Camping Vela Blu zijn er 2 groepen van moderne sanitaire voorzieningen. U vindt er ook wasmachines.

Het vakantiepark beschikt over moderne en nieuwe mobile homes die aan alle vereisten voldoen, airconditioning, een volledige inventaris, een televisie. U kunt kiezen tussen de verschillende soorten van 18 m² tot 24 m² plus een veranda, geschikt voor 2 tot 7 personen. Camping Vela Blu heeft ook recentelijk vernieuwde bungalows geschikt voor 2 tot 6 personen die beschikken over een volledige inventaris en een televisie met satellietprogramma’s.

Er is een mooi nieuw waterpark met glijbanen, waterspelen en bubbelbaden, een paradijs voor kinderen. Daarnaast zorgt het animatieteam voor mooie activiteiten. Bij Vakantiepark Vela Blu vindt u ook een restaurant en winkel. Vanaf het vakantiepark worden er diverse excursies georganiseerd. De omgeving nodigt ook uit om lekker te gaan fietsen in Veneto.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via Radaelli Carlo Alberto, 10, 30013 Cavallino-Treporti VE, Veneto, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum2500 meter
Busstation100 meter
Snelweg2500 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Vela Blu Camping Vela Blu
4.1 883 reviews
10 30013 Cavallino-Treporti VE Veneto Italië

info@velablu.it €52