Camping Village Del Sole

Vanaf €35 per dag
Vakantiepark Veneto

Camping Village Camping del Sole is gelegen op het schiereiland van Cavallino, een paar kilometer van Jesolo. Er zijn ook veel attracties voor sport en plezier beschikbaar, zoals golfbanen en pretparken Aqualandia. Op slechts 2 kilometer van de camping vindt u Punta Sabbioni, de pier naar Venetië en de lagune eilanden.

De camping biedt zijn gasten naast staanplaatsen ook appartementen en stacaravans. Met 38.000 vierkante meter, is de omvang van de camping overzichtelijk waardoor u zich snel thuis zult voelen.

De kampeerplaatsen van circa 70 vierkante meter groot zijn schaduwrijk en beschikken alle over elektriciteit. Er zijn op de camping 8 wasgelegenheden beschikbaar, droog met warm water rond de klok, twee aangepaste toiletten, washok en diensten.

De faciliteiten omvatten ook een ruimte voor entertainment en animatie, beach volleybal. In de directe omgeving zijn er groente en fruit winkels, bazars, restaurants, pizzeria’s en supermarkten, omdat de stad Ca’Savio op slechts 500 meter afstand is gelegen van de camping.

Camping Village del Sole Camping Village del Sole
info@campeggiodelsole.it €35
  • Faciliteiten voor minder validen