Camping Village Internazionale

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Op loopafstand van strand
  • Gemoedelijk en levendig
  • Goed verzorgde camping

Camping Village Internazionale is een klein vakantiepark in Sottomarina en ligt vlakbij de Adriatische Zee. Dit is een goed verzorgd park. Het nabij gelegen Venetië is uiteraard een bezoek waard, maar er zijn meer prachtige plaatsen die u vanaf dit nette vakantiepark mooi kunt bezoeken.

Uw vakantie op Camping Village Internazionale

Er zijn op Vakantiepark Internazionale accommodaties die u ter beschikking staan zoals bungalows, sta caravans en appartementen. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en de appartementen tot 4 personen. Allen zijn er in verschillende type uitvoeringen. Het park beschikt o.a. over: supermarkt, restaurant, pizzeria, warme gerechten, groentewinkel, kiosk en bazar. Het privé strand heeft parasols, ligbedjes en ligstoelen. Bijna heel de dag is er voor uw vermaak een animatieteam die veel activiteiten organiseert.

Er worden fietsen verhuurd en tevens kunt u excursies boeken zoals een minicruise naar Venetië met een bezoek aan de karakteristieke eilandjes Burano, Murano en Torcello of een excursie naar het romantische Verona of naar Padova. Kiezen voor vakantiepark Internazionale betekent genieten van dit mooie verblijf en de voordelen van een organisatie die let op alle wensen en vragen.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Village Internazionale, Via Agostino Barbarigo, 30015 Chioggia VE, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Internazionale Camping Village Internazionale
Via Agostino Barbarigo 30015 Chioggia VE Italië

info@campinginternazionale.net €35