Camping Village Malibu Beach

Lido di jesolo
(8,0)
Vanaf €45 per dag
  • Gezellig camping
  • Groot restaurant
  • Actief voor kinderen
  • Vriendelijk personeel
Vakantiepark Veneto

Camping Malibu Beach is een vakantiedorp midden in het groen, in een pijnboombos met een oppervlakte van 100.000 m2 meteen aan zee. Een ideale plek voor een vakantie in het teken van ontspanning en vermaak. Dit is een ideale positie voor families met kleine kinderen, een waar paradijs. Er zijn namelijk geen gevaarlijke wegen met verkeer.

Voor de gasten ligt er recht voor het vakantiedorp een schitterend privestrand met een verzorgde strandservice, inclusief parasols en ligstoelen. Voor degenen die geen gebruik willen maken van deze service is er een vrij strand.

Camping Malibu Beach biedt meerdere oplossingen om aan verschillende wensen te voldoen. Hoewel camping Malibu Beach in een van de rustigste delen van het Lido van Jesolo ligt, ligt het slechts een paar kilometer van het centrum, dat makkelijk bereikbaar is met de stadsbus.

Er zijn vakantiehuisjes voor vier à vijf personen voor een traditionele vakantie, en stacaravans voor vier à vijf personen of voor twee personen voor degenen die eens wat anders willen, maar toch over alle comfort willen beschikken. Verder zijn er ruime staanplaatsen met water- en elektriciteits aansluiting voor degenen die willen kamperen met de eigen caravan of tent.

Camping Village Malibu Beach Camping Village Malibu Beach
4 3993 reviews
info@campingmalibubeach.com €45
  • Faciliteiten voor minder validen
  • Zwembad