Holiday Center Valdor

Vanaf €45 per dag
Prijslijst
  • Vakantiepark en hotel
  • Direct aan privéstrand
  • Klein en rustig
  • Ideaal voor uitstapjes
Vakantiepark Veneto

Holiday Center Valdor in Cavallino (3 sterren) is een combinatie van een hotel, bungalowpark en een camping. Zoekt u een niet al te groot park maar wel veel faciliteiten en tijdens uw vakantie een combinatie van rust, natuur, strand en zon en lekker eten afgewisseld met sportieve activiteiten of culturele uitstapjes, dan is dit een goede keuze.

Uw vakantie op Holiday Center Valdor

Op het privéstrand is net als op het park een leuke bar waar u heerlijk kunt genieten van drankjes en lokale specialiteiten, hier kunt u hier ’s avonds gezellig iets drinken. Er een speeltuin voor de kinderen en er zijn regelmatig activiteiten met muziek of bbq’s, maar bijv. duikexcursies, zwemlessen, aerobics of volleybaltoernooien. Pal aan het strand vindt u de fitnessruimte en het zwembad.

Holiday Center Valdor bevindt zich op loopafstand van het dorpje Ca’Savio waar u boodschappen kunt doen en lekker uit eten kunt gaan. Op een paar kilometer vanaf het vakantiepark kunt u vanuit Punta Sabbioni de boot pakken naar Venetië. Ook een bezoek aan Lido di Jesolo of Treviso is een leuk uitstapje.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Hotel Valdor, Via Meduna, 5, 30013 Ca’ Savio VE, Veneto, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Holiday Center Valdor Holiday Center Valdor
Via Meduna 5 30013 Ca’ Savio VE Veneto Italië

indo@valdor.it €45