Camping Verona Village

  • Zeer vriendelijk personeel
  • Nieuw vakantiepark
  • Zeer goede busverbinding

Vakantiepark Verona Village is een nieuw vakantiepark niet ver van het Gardameer in de regio Veneto. De camping is ideaal voor wanneer u een actieve vakantie wilt met veel tripjes naar leuke stadjes in de omgeving. Het vakantiepark is vooral gericht op korte overnachtingen voor kampeerders.

Uw verblijf op Vakantiepark Verona Village

Bent u opzoek naar een kampeerplaats voor een tent, caravan of camper gelegen in en rondom de schitterende natuur dan bent u hier op het juiste adres. De camping heeft ongeveer 150 kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Veel grasvelden zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en liggen om en nabij een watertappunt. De sanitaire voorzieningen zijn netjes. Daarnaast kunt u ook verblijven in 22 gloednieuwe stacaravans voorzien van airconditioning, tv en privé parkeerplek. De stacaravans zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.

Op Vakantiepark Verona Village kunt u gebruik maken van vele faciliteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin met verschillende speelmogelijkheden. Wifi is beschikbaar voor iedereen die er verblijft. Daarnaast is er aan het begin van de camping een halte waar om het halfuur een bus vertrekt. Dit geeft u de gelegenheid om het oude centrum te bekijken. Dit vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in de omgeving.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Verona Village, Forte Tomba 44, 37135, Verona (VE), Italië

Ligging:

Centrum5000 meter
Busstation51 meter
Natuurgebieden50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Verona Village Camping Verona Village
Forte Tomba 44 37135 Verona (VE) Italië

info@campingverona.com