Camping Village Miramare

  • Verzorgd familievakantiepark
  • Gelegen bij zee
  • Van alles te doen
  • Veel animatie

Vakantiepark Village Miramare ligt nabij Sottomarina, niet al te ver van Venetië en meteen aan het strand. Het is een gezellige en netjes verzorgde familiecamping. Er is op het vakantiepark voldoende activiteit om uw de gehele vakantie te vermaken. Bovendien kunt u mooie uitstapjes maken.

Uw verblijf op Vakantiepark Village Miramare

Het vakantiepark bestaat uit 2 delen, met aan de ene kant de kampeerplaatsen en aan de andere kant van de weg de sportvoorzieningen. Er zijn op Vakantiepark Village Miramare 426 plaatsen daarvan zijn 360 kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er nog 66 huuraccommodaties. Dit zijn chalets of mobile homes. Iedere kampeerplaats is uitgerust met een elektriciteits-aansluiting van 6 ampère.

Er is op Vakantiepark Village Miramare iedere week ruim 50 uur aan animatie. Daarnaast is er een voetbalveld waar wedstrijden worden georganiseerd en is er natuurlijk een zwembad. Ook buiten de camping kunt u verschillende activiteiten doen zoals excursies maken of met een bootje varen op zee.

Het vakantiepark beschikt over een restaurant en een pizzeria. Hierdoor is het niet nodig om altijd zelf eten te maken op Vakantiepark Village Miramare. Daarnaast zijn er op Vakantiepark Village Miramare ook verschillende wasmachines en -drogers om uw kleren schoon te houden.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via Agostino Barbarigo, 103, 30015 Chioggia VE, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum4000 meter
Snelweg1000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Miramare Camping Village Miramare
3.9 3993 reviews
103 30015 Chioggia VE Italië

info@miramarecamping.com €37