Vakantiepark Vittoria

  • Direct aan het strand
  • Animatie voor jong en oud
  • Diverse visvijvers
  • Ideaal voor uitstapjes

Vakantiepark Vittoria is gelegen in het hart van de provincie Veneto en ligt in een prachtig bos en met een groot zandstrand aan de Adriatische zee. Het wordt al meer dan dertig met veel liefde en toewijding beheerd door de eigenaar en zijn familie.

Uw vakantie op Vakantiepark Vittoria

Vakantiepark Vittoria biedt de gasten een ontspannen verblijf midden in de nog ongerepte natuur. U kunt als gast kennismaken met de eeuwenoude cultuur en de prachtige natuur evenals de eenvoudige levensstijl. Naast het zonnen en het zwemmen zijn er diverse activiteiten mogelijk op de vakantie zo onvergetelijk te maken. U kunt gaan vissen, varen, fietsen, wandelen of paardrijden.

Vanaf Vakantiepark Vittoria zijn de vele beroemde kunststeden Venetie, Chioggia, Ravenna en Pomposa en Padova makkelijk te bereiken evenals de rivier de Brenta met zijn prachtige villa’s van Palladio. Het strand is alleen toegankelijk voor de gasten van het park. Hierbij zijn ook ligbedden en parasols. Tevens is er een kiosk annex bar aan het strand. Op het park hebben de gasten tevens de beschikking over een groot zwembad voor volwassenen en een wat kleiner bad voor de kinderen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Vittoria, Str. Sud, 340, 45010 Rosolina Mare, Veneto RO, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Vakantiepark Vittoria Vakantiepark Vittoria
3.35 3789 reviews
Str. Sud 340 45010 Rosolina Mare Veneto RO Italië

info@campingvittoria.it €37