Camping Piani Di Clodia

Vanaf €61 per dag
Prijslijst
  • Zeer exclusieve camping
  • Eigen toegang naar Gardameer
  • Dichtbij Verona en Venetië
  • Gehele dag animatie

Vakantiepark Piani di Clodia in Lazise onthaalt u op een betoverend natuurlijk park van 24 hectare met een privé toegang tot het meer. Ontdek wat het Gardameer u te bieden heeft op een paradijselijke plek. Geniet van het zachte klimaat van het meer, in een zeer gastvrije plaats die rijk is aan cultuur en attracties, die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Uw vakantie op vakantiepark ping Piani di Clodia

Het vakantiepark is perfect aangepast aan het natuurlijke landschap, en staat geheel in het teken van een aangenaam verblijf vol ontspanning en plezier. Op Camping Piani di Clodia vindt u veel rust in een gezellige omgeving van Veneto waar u zich snel thuis zult voelen. Er zijn diverse soorten accommodaties waaruit u een keuze kunt maken.

De bungalows van verschillende afmetingen (vanaf twee tot vijf bedden) en stacaravans zullen gasten, die een vakantie in de natuur willen, voorzien van alle comfort en bieden tegelijk de mogelijkheid van een gezellig verblijf. De ruime kampeerplaatsen hebben een stroomaansluiting, en een deel heeft ook een directe wateraansluiting.

Het vakantiepark beschikt ook over verschillende stacaravans. Veel van deze stacaravans zijn onlangs nieuw aangelegd. Het zijn dan ook allemaal zeer luxe stacaravans en zijn erg modern ingericht. Alle stacaravans zijn voorzien van een douche, keukenhoek, airco en een magnetron. Daarnaast hebben veel stacaravans een terras waar je kunt zitten en genieten van de omgeving.

Er zijn 2 soorten tenten te huur op vakantiepark Piani di Clodia, een tent van 2 verdiepingen en een tent van één verdieping. De tenten zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en beschikken beiden over een badkamer en een keukenhoek.

vakantiepark Piani di Clodia is een grote terrassencamping, gericht op families die zich hier uitstekend kunnen vermaken met de vele voorzieningen en het animatieprogramma. Vanaf delen van de camping heeft u uitzicht op het meer. Er zijn 2 kiezelstranden en een ligweide bij het meer.

Op vakantiepark Piani di Clodia vindt u 7 zwembaden die aan ieders behoefte voldoen. Alle zwembaden Rio, Playa, Reef, Bahia, Laguna, Palm Beach en Baby Island zijn open in het hoofdseizoen (juli en augustus). Vanaf de opening van de camping en gedurende het laagseizoen zijn er 2 zwembaden open.

Deze beoordelingen van Camping Piani di Clodia zijn gebaseerd op de cijfers van Zoover van begin 2022:

  • Prijs-kwaliteit: 6.6
  • Staat van het sanitair: 7.5
  • Hygiëne: 7.8
  • Ligging: 8.1
  • Eetgelegenheden: 5.8
  • Zwembad: 8.7
  • Kindvriendelijk: 6.6
  • Waardering: 8.6

Voor een compleet en actueel overzicht van alle Zoover beoordelingen:

Lees alle beoordelingen >>

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Piani di Clodia, Via Fossalta, 42, 37017 Fossalta VR, Veneto, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum2500 meter
Busstation100 meter
Snelweg6000 meter
Zee100 meter

Kaart:

Verhuur organisaties

Huur een stacaravan of tent

Camping Piani di Clodia Camping Piani di Clodia
4.05 536 reviews
Via Fossalta 42 37017 Fossalta VR Veneto Italië

info@pianidiclodia.it €61