Camping Village 4 Mori

Vanaf €45 per dag
Prijslijst
  • Dichtbij het strand
  • Prachtig zwembad
  • Leuk voor de jongere kinderen
  • Voor rust en ontspanning

Vakantiepark 4 Mori is een prachtig vakantiepark gelegen tussen de groene heuvels en de grote zandstranden van de schitterende kust van zuid-oost Sardinië. Dit is een sfeervolle, typisch Sardijns vakantiepark, waar de Italianen zelf ook graag komen. De stad Muravera ligt op 5 kilometer afstand en is een bezoek zeker waard.

Uw verblijf op Vakantiepark 4 Mori

De kampeerplaatsen zijn ruim, omgeven door groen en de schaduw van grote eucalyptus bomen en op loopafstand van het strand. Drinkwater is te krijgen uit meerdere tappunten. Vanaf alle kampeerplaatsen zijn de toiletten, warme douches en moderne faciliteiten goed bereikbaar. Verder zijn er relatief veel vaste plaatsen en bungalows.

Op dit kindvriendelijk vakantiepark is een zwembad met ruime zonneweide. Vakantiepark 4 Mori ligt direct aan een mooi zandstrand, via vlonders kunt u het strandpaviljoen bereiken. Het animatieteam zorgt voor volop vertier voor zowel de jongere als de oudere kinderen en ook voor de volwassenen.

Het maakt niet uit of u nou een rustige vakantie wilt of een lekkere doe-vakantie, Vakantiepark 4 Mori heeft voor ieder wat wils en zal aan uw behoeften voldoen. Er is veel te doen en volop plezier te beleven, maar ook het heerlijk niets doen (la dolce far niente) is hier goed mogelijk.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

09043 Muravera CA, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum5000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village 4 Mori Camping Village 4 Mori
4.175 3558 reviews
Italië

info@4mori.it €45