Camping Grotta Del Saraceno

Vasto
(9,0)
Vanaf €45 per dag
Vakantiepark Abruzzo
Camping Village Grotta del Saraceno in Vasto (Chieti), in Abruzzo, is gelegen in een van de meest karakteristieke delen van de Adriatische kust. In een grote olijfboomgaard met pijnbomen staan de bungalows, stacaravans en staanplaatsen om aan een ieders wensen te voldoen. Een levendige camping omringd door volop natuurschoon.

De viersterren camping, met zijn 140.000 vierkante meter oppervlakte en een capaciteit van ruim 2.000 plaatsen, ligt meteen aan een zee vol dromen. Op een klif tussen het natuurreservaat van Punta Aderci en Vasto Marina, met uitzicht op een baai die wordt gekenmerkt door rustige, kristalheldere zee. Op het zandstrand dat hoort bij de camping zijn ligbedden met parasols. Maar u kunt ook naar een kleine baai gaan.

Uw vakantie op Camping Grotta del Saraceno

Camping Grotta del Saraceno is ontworpen met het idee om iedereen een onvergetelijke vakantie geven. Dit dankzij de vele faciliteiten die beschikbaar zijn voor gasten: groot zwemparadijs voor volwassenen en kinderen, restaurant met mooi uitzicht, afhaalmaaltijden en pizza restaurant, vier bars, entertainment en shows, discotheek, speeltuin, bazaar, campingwinkel, wasserij en sportfaciliteiten.

Grotta del Saraceno is als camping ook een uitstekend startpunt om Abruzzo te ontdekken: Tremiti-eilanden, de kust, Trabocchi, het Majella Nationaal Park, de historische centra van Chieti, Vasto en Lanciano, het meer van Bomba, het kasteel van Crecchio en nog veel meer. Wie hieraan niet genoeg heeft die kan avonds vertier zoeken in Vasto Marina, met haar plaatselijke disco, bars en pubs.

Camping Grotta del Saraceno Camping Grotta del Saraceno
4.5 723 reviews
66054 Zona Industriale Porto di Vasto CH Italië

info@grottadelsaraceno.it €45
  • Fitness
  • Sportveld
  • Wifi
  • Zwembad
  • Zwemmen zonder badmuts