Camping Lake Placid

  • Dichtbij zoetwatermeer
  • Vele bezienswaardigheden
  • In oase van rust
  • Echte familiecamping

Camping Village Lake Placid in Abruzzo is een ruime camping gelegen in het hart van Silvi Marina, dichtbij de zee. De omgeving is volgroeid met populieren, pijnbomen en palmbomen. Vlakbij de camping is een prachtig zoetwatermeer, ideaal voor liefhebbers van sportvissen, maar ook voor mensen die houden van de natuur.

Uw vakantie op Camping Lake Placid

De camping verhuurt nieuwe stacaravans, deze zijn gelegen in het midden van een park met uitzicht over het water. Ze bieden een unieke gelegenheid om te ontspannen in de schaduw van de bomen, terwijl u geniet van het uitzicht. Ze zijn uitgerust met alle comfort van thuis en hebben een eigen tuin met terras en barbecue. Er zijn twee typen van deze ruime stacaravans: Miriam van 24 m2 en de Maya van 37 m2.

Ook voor het vermaak is gedacht, daarom is Camping Lake Placid ideaal voor gezinnen met kinderen. Dit dankzij de animatie op de camping, en voor de ouderen onder u zijn er mogelijkheden voor sportvissen of paardrijden en kunt u met een excursie de omgeving ontdekken.

Voor de zonaanbidders is de camping zeer ideaal, het ligt pal aan zee en het strand dat uit fijn zand bestaat. Het strand Anche heeft de blauwe vlag en dat betekent dat het strand en de zee bij deze camping veilig en schoon is om te zwemmen. Verder is de camping voorzien van een restaurant en pizzeria waar u, als geen zin hebt om te koken, heerlijk kunt genieten van de lokale producten.

Camping Lake Placid heeft een gunstige ligging, want er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving. De camping is enkele kilometers van het middeleeuwse dorp Atri Silvi Alta vandaan, waar veel historische monumenten zijn te vinden. In slechts 40 minuten kunt u naar het Nationale Park van Gran Sassa en naar Monti della Laga waar u ook een leuke dag zult beleven.

Deze beoordelingen van Camping Lake Placid zijn gebaseerd op de cijfers van Zoover van begin 2022:

  • Prijs-kwaliteit: 9.0
  • Staat van het sanitair:8.7
  • Ligging: 9.3
  • Eetgelegenheden: 6.7
  • Kindvriendelijk: 9.0
  • Waardering: 9

Voor een compleet en actueel overzicht van alle Zoover beoordelingen:

Lees alle beoordelingen >>

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Leonardo da Vinci, 13, 64028 Silvi TE, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Lake Placid Camping Lake Placid
4.5 3948 reviews
13 64028 Silvi TE Italië

info@campinglakeplacid.it €35