Camping Village Don Antonio Residence

Giulianova lido
(8,8) Bezoek website
Vanaf €55 per dag
Prijslijst
  • Wandel- en fietspad van 42 km
  • Gezellig familievakantiepark
  • Animatie voor jong en oud
  • Direct aan rustige zee gelegen

Het Don Antonio Vakantiepark Village ligt gelijk aan zee. Op de camping zijn bungalows, stacaravans, appartementen en een prachtig zwembad. Het vakantiepark ligt aan de Adriatische Kust in Giulianova (Teramo). Er is aan iedereen gedacht, om uw vakantie op Don Antonio Vakantiepark Village onvergetelijk te maken.

Uw Verblijf op Vakantiepark Village Don Antonio

Het vakantiepark heeft een oppervlakte van 50.000 m2. Een groot aantal kampeerplaatsen is voorzien van drinkwater en afvoer voor vervuild water. Het gebruik van een privé-toilet is mogelijk. Ook aan gehandicapte mensen is gedacht, de vakantiehuisjes Felice zijn aangepast aan gasten met een rolstoel, en een speciale rolstoel laat toe dat ze gebruik kunnen maken van het zwembad.

Het zwembad met een antislip bodem bestaat uit drie niveaus (30, 60, 130 cm), Er is een waterglijbaan en een deel van het zwembad is uitgerust met een hydro massagesysteem. En voor de veiligheid zijn er steeds badmeesters aanwezig. Het strand is vrij voor alle gasten van vakantiepark Don Antonio en bestaat uit fijn zand.

Voor de kinderen is er een speeltuin. Voor groot en klein is er elke dag animatie en is er een mini club. Verder is de omgeving uitstekend voor fietsers en wandelaars. Wilt u de omgeving verkennen, er zijn verscheidene excursies mogelijk. Bent u sportief aangelegd, dan kunt u eventueel fietsen huren op Vakantiepark Don Antonio.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Don Antonio, Via Padova snc, 64021 Giulianova (TE), Abruzzo, Italië

Ligging:

Supermarkt1000 meter
Treinstation100 meter
Busstation100 meter
Snelweg9000 meter
Zee400 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Don Antonio Residence Camping Village Don Antonio Residence
4.4 935 reviews
Via Padova snc 64021 Giulianova (TE) Abruzzo Italië

info@campingdonantonio.it €55