Camping Village International

  • Camping pal aan strand
  • Ideaal voor gezinnen
  • Geweldig zandstrand
  • Veel animatie

Camping International in Pineto (Abruzzo) is een schaduwrijke familiecamping aan zee. Deze kleinschalige camping is gelegen vlakbij de oude toren van Cerrano, en in de omgeving zijn er veel culturele en historische monumenten. Op en nabij deze rustige camping zijn er voor de sportieve vakantieganger veel activiteiten mogelijk.

Uw vakantie op Camping International

De kampeerplaatsen liggen in de schaduw van populieren, in rijen parallel aan het strand. Het is op Camping International ook mogelijk om een volledig ingerichte bungalow te huren. Het kampeerterrein wordt netjes onderhouden. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u heerlijk eten in het restaurant of pizzeria of een maaltijd halen bij de snackbar.

De camping beschikt over moderne faciliteiten en een animatieprogramma zodat u of uw kinderen zich geen moment hoeft te vervelen. Er worden veel (sport)activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Ook zijn er Camping International excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes waaraan u deel kunt nemen.

In de omgeving van Camping International is er mooie natuur en zijn er veel grote en mooie witte zandstranden. De ondiepe wateren zijn ideaal voor kinderen. Hier kunt u zwemmen in zee en eventueel kunt u gaan diepzeeduiken, snorkelen of windsurfen.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

International Camping Torre Cerrano, Via Torre Di Cerrano 64025, Pineto,  Abruzzo TE , Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum100 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village International Camping Village International
4.25 4022 reviews
Via Torre Di Cerrano 64025 Pineto   Abruzzo TE Italië

info@internationalcamping.it €48