Camping Village Lido D’Abruzzo

Roseto degli abruzzi
(8,0) Bezoek website
Vanaf €55 per dag
  • Typisch Italiaanse camping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Strand heeft blauwe vlag
  • 3 zwembaden

Camping Lido d’Abruzzo in Abruzzo ligt in een rustige wijk van Roseto degli Abruzzi, op 3 kilometer van het station. Dichtbij de camping vindt u de zee met prachtige zandstranden, om lekker bij te komen of verkoeling te zoeken in het water.

Uw vakantie op Camping Lido d’Abruzzo

Lido d’Abruzzo is mooi groot opgezet en een ruime camping direct aan zee met een gezellige Italiaanse sfeer. De camping heeft de beschikking over 45 kampeerplaatsen, 120 vakantiehuisjes en 18 appartementen voor maximaal 6 personen. Deze accommodaties beschikking over alle benodigde comfort, zoals een keuken, kluis en een veranda.

Op de camping hoeft u en uw familie zich niet te vervelen. Een animatieteam staat de hele dag tot uw beschikking. Verder is er een geweldig golfslagbad, een glijbaan en een apart gedeelte voor de kleine kinderen. Op Camping Lido d’Abruzzo zijn er verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een ruim zwembad, speeltuin, restaurant met een bar en is er een camping winkel.

Het privéstrand mag gebuikt worden door u uw kinderen. Hier kunt u zich heerlijk vermaken op het strand en in de zee. Verder zijn is er voor de sportievelingen onder ons genoeg te beleven. En om de omgeving te ontdekken worden er elke dag excursies georganiseerd, want in de Abruzzo is er voor elk wat wils.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Lido d’Abruzzo, Viale Makarska, 987, 64026 Roseto degli Abruzzi, Abruzzo TE, Italië

Ligging:

Treinstation13000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Lido d’Abruzzo Camping Village Lido d’Abruzzo
4 1765 reviews
Viale Makarska 987 64026 Roseto degli Abruzzi Abruzzo TE Italië

info@villaggiolidodabruzzo.it €55