Poseidon Beach Village

Marina di San Salvo
(7,3) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Twee zwembaden
  • Bij mooie witte stranden
  • Drie sterren resort
  • Uitvalbasis voor mooie trips
Vakantiepark Abruzzo

Poseidon beach village ligt in het dorpje Marina di San Salvo vlakbij de grote stad Vasto beide gelegen in Abruzzo. Marina di San Salvo is een klein cultureel dorpje er staan veel historische gebouwen. Ook kunt u er terecht op een terrasje. Vasto is een grote stad en Vasto ligt maar 9 km van het resort vandaan. In Vasto is van alles te doen u kunt bijvoorbeeld historische gebouwen of museums bekijken maar u kunt natuurlijk ook gaan shoppen of een terrasje pakken.

Uw vakantie op Poseidon Beach Village

Poseidon beach village is een 3 sterren resort. In totaal zijn er 60 kamers beschikbaar op het hele resort. Dat maakt het dus een relatief klein resort, wel is het resort uitgerust met alle gemakken die u gewend bent en natuurlijk met extra luxe.

Er zijn 3 verschillende kamers de poseidon kamers, triton kamers en de shangri-la kamers. De poseidon kamers zijn de standaard kamers uitgerust met alle faciliteiten en gemakken die u nodig bent tijdens uw verblijf. De triton kamers zijn de luxere versie van de poseidon kamers, triton heeft een groter terras bij de kamer zitten en een luxere badkamer. De shangri-la kamers zijn de wat mindere luxe kamers ze zijn goedkoop en ideaal voor groepjes mensen of toeristen die op zoek zijn naar een lowbudget kamer.

Verder beschikt het resort over 2 zwembaden een diep zwembad waar elke dag activiteiten worden georganiseerd en een ondiep zwembad voor de kleintjes. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het zwembad u kunt er heerlijk in de zon zitten of onder de parasol.

De bar is een gezellige plek waar dagelijks veel mensen komen om een drankje te drinken. Het restaurant op Poseidon beach resort serveren klassieke gerechten uit de streek alle producten worden vers en rechtstreeks uit abruzzo geserveerd ook heeft het restaurant een klassieke wijnkaart, bij elk gerecht kunt u kiezen uit een passende wijn.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Strada Statale 16, 66050 San Salvo Marina CH, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Poseidon Beach Village Poseidon Beach Village
3.625 761 reviews
66050 San Salvo Marina CH Italië

info@poseidonresort.it €35