Camping Village Europa Unita

Vanaf €55 per dag
Prijslijst
  • Ideale familiecamping
  • Schoon en mooi strand
  • Rustige camping
  • Authentieke sfeer

Vakantiepark Village Europa Unita in Abruzzo ligt in het dorpje Silvi Marina en is een vakantiepark waar gezinnen goed tot rust kunnen komen in de mooie natuur en bij de Adriatische zee en kust. Ook beschikt het vakantiepark over een eigen privestrand, zodat u altijd van de verkoelende zee kunt genieten.

Uw verblijf op Vakantiepark Europa Unita

Vakantiepark Europa Unita ligt op een mooie, rustige locatie, direct aan de zee waar u gelijk naar toe kunt wandelen zonder straten over te steken. Het pad hiernaar toe loopt door een groen dennenbos waar u toegang heeft tot een privéstrand. Verder ademt de camping een familiaire sfeer uit, waar u en uw kinderen een perfecte vakantie kunnen vieren.

Bij Vakantiepark Europa Unita kunt u comfortabele nieuwe twee- en driekamer stenen huisjes huren. Verder is het vakantiepark voorzien van een modern zwembad voor volwassenen en een voor uw kinderen. Voor de kinderen is er verder een speelplaats en is er animatie.
Voor de zonaanbidders kunt u goed terecht op het strand met ligstoelen en parasols. Het strand is van fijn zand, en is voor uw kinderen een waar speelparadijs aan de zee, mede doordat in de maanden juli en augustus veel spelletjes op het strand worden georganiseerd.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Europa Unita, Via Forcella, 96, 64028 Silvi, Abruzzo TE, Italië

Ligging:

Supermarkt1000 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Europa Unita Camping Village Europa Unita
4.15 1438 reviews
Via Forcella 96 64028 Silvi Abruzzo TE Italië

info@villaggioeuropaunita.it €55