Village Salinello

Tortoreto lido
(6,5) Bezoek website
  • Ruim familiepark
  • Cultuur, zon en zee
  • 3 zwembaden
  • Arts op camping aanwezig

Vakantiepark Salinello in Tortoreto Lido biedt u een aangename vakantie, in de rust en de stilte  van haar groen. De uitstekende ligging maakt het goed mogelijk uitstapjes in Abruzzo, rijk aan geschiedenis, kunst en een goede keuken, te maken. Vanaf Vakantiepark Salinello kijkt u uit op de zee, met een breed zandstrand.

Uw vakantie op Vakantiepark Salinello

Op Salinello vindt u camper service, wasserij, restaurant, pizzeria, bar, ijssalon, supermarkt, groenteboer, viswinkel, slager, tabakswinkel, kiosk, internetpunt, 3 zwembaden, 1 bubbelbad. Er is een dokter aanwezig op het park, net als nachtbewaking. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als u sportief bent, dan kunt u op het park Salinello er tegen aan: 2 tennisbanen, sportveld voor basketbal, voetbal, beach volley, volleybal, tafeltennis, minigolf, skeeleren, jeu-de-boules en een speeltuin. U kunt lessen volgen (meerendeels gratis) in tennis, boogschieten, windsurfen, kanoën.

Voor het vermaak van u en de kinderen zijn er videogames, amfitheater, bioscoop, discotheek,  dans  orkest, cabaret, entertainment (van 1 juni tot 6 september), mini club. Op 1 kilometer van het park kunt u karten of met minibikes rijden. Ook kunt u gratis met de pendelbus reizen.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Villaggio Salinello, Lungomare Sirena, 642, 64018 Tortoreto Lido TE, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Village Salinello Village Salinello
3.25 1436 reviews
Lungomare Sirena 642 64018 Tortoreto Lido TE Italië

info@salinello.com €45