Villaggio Turistico La Mantinera

  • Gelegen bij een meer
  • Veel activiteiten en animatie
  • Mooi zwembadcomplex

Vakantiepark La Mantinera ligt midden in de prachtige mediterrane begroeiing, op een steenworp afstand van het strand en op 2,5 km van het dorpje Praia a Mare. Het park is tuinachtig aangelegd met veel begroeiing en verscheidene boomsoorten. Veel plaatsen hebben wel schaduw doordat er verschillende soorten bomen omheen staan.

Uw vakantie op Vakantiepark La Mantinera

De Appartementen/bungalows, echte stenen huisjes zijn allemaal uitgerust met airconditioning en satelliet-tv. Op Vakantiepark La Mantinera zijn verschillende type bungalows, namelijk standaard en gold. Standaard heeft 2 slaapkamers, badkamer met föhn en een woonkamer met kookgedeelte. De Gold versie heeft een goed ingerichte slaapkamer, een ruime woonkamer met banken, keuken, badkamer met föhn en een ruim privé-terras.

Op het park hoeft u zich ook zeker niet te vervelen en zijn er voldoende activiteiten te doen. Zo is er op Vakantiepark La Mantinera een Diving-center met zijn instructeurs om u te leren duiken. Ook zijn er verschillende voetbal, basketbal en volleybal wedstrijden die worden georganiseerd en worden er vanaf de camping excursies georganiseerd om de prachtige omgeving te verkennen.

Op het park is het ook niet nodig om zelf altijd uw was te doen, er zijn namelijk ook verschillende wasmachines en drogers aanwezig. Ook is zelf koken op het park niet noodzakelijk want er is een snackbar en een restaurant aanwezig die u kan voorzien van heerlijk eten. In de ochtend is er altijd vers brood te verkrijgen op Vakantiepark La Mantinera.

 

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

SP1, 26, 87028 Praia A Mare CS, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Villaggio Turistico La Mantinera Villaggio Turistico La Mantinera
26 87028 Praia A Mare CS Italië

info@lamantinera.it €35