Camping Maroadi

Vanaf €25 per dag
Prijslijst
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Mooi gelegen aan Gardameer
  • Prachtig kiezelstrand
  • Centrum nabij gelegen

Camping Maroadi is een camping in Nago-Torbole, Trentino. Het is gelegen aan een meer, de camping heeft kampeerplaatsen met en zonder schaduw, het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Uw vakantie op Camping Maroadi

Camping Maroadi is een grote camping met 279 plaatsen, 271 kampeerplaatsen en 8 huuraccomodaties. De grootte van deze kampeerplatsen verschillen tussen 60-90m2, vanaf uw plek heeft u een mooi uitzicht.

De stacaravans op camping Maroadi zijn geschikt voor 2 tot 5 personen en zijn in drie verschillende soorten te huur. De standaard stacaravan heeft één slaapkamer en x-large en large hebben twee slaapkamers. Alle drie beschikken ze over een badkamer, TV, bank, keuken en veranda. De appartementen op de camping zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Deze beschikken over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken, een woonkamer en gratis Wifi.

Voor de sportieve vakantieganger zit u op Camping Maroadi ook goed, de camping organiseert excursieprogramma’, begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Voor ontspanning zit u op Maroadi ook goed, in de nabije omgeving kunt u zwemmen in het meer. Het is hier toegestaan om te windsurfen.

Mocht u na een drukke dag geen zin meer hebben om zelf te moeten koken, kunt u op camping Maroadi een hapje eten, het restaurant heeft een “kleine” kaart. U kunt er ook voor kiezen om uw eten op te halen bij de snackbar of pizzeria op de camping.

Animatie team Ja
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Stel uw vraag

Camping Maroadi Camping Maroadi
4.65 2886 reviews
Via Gardesana 13 38062 Nago-torbole TN Trentino Italië

info@campingmaroadi.it €25