Camping La Morsetta

Vanaf €35 per dag
  • De camping voor watersporters
  • Prachtig wandelgebied
  • Terrascamping met schaduw
  • Vele excursiemogelijkheden

Camping La Morsetta ligt op Corsica tussen Calvi en Porto, op 3 kilometer van de eerstgenoemde plaats. De camping bevindt zich te midden van 5 hectare bos, en meteen aan zee. Alle kampeerplaatsen zijn dus schaduwrijk. Behalve kamperen kunt u ook compleet ingerichte chalets en stacaravans huren die geschikt zijn van 2 tot 5 personen.

Uw verblijf op Camping La Morsetta

Op Camping La Morsetta vindt u een snackbar, restaurant, campingwinkel. U kunt hier duiken, tennissen, watersporten of uw boot aanleggen. Camping La Morsetta biedt plaatsen in de zon en houdt u van schaduw dan zorgen de eucalyptusbomen hiervoor. Ook zijn diverse plaatsen geschikt voor caravans en campers, er geldt een beperking van 10 m lengte. Het in juni 2011 vernieuwde sanitairgebouw ziet er schitterend uit en biedt veel comfort waaronder o.a. een aparte doucheruimte voor duikers en surfers. De moderne nieuwe bungalows zijn een lust voor het oog.
Camping La Morsetta ligt aan een mooie baai met grindstrand en biedt diverse watersportmogelijkheden. Veel duikers komen hier vakantie houden.
Camping La Morsetta is een ideale plek voor een rustige vakantie, maar vooral zon en zee liefhebbers komen hier aan hun trekken.
U hoeft zich niet vervelen, er zijn diverse excursiemogelijkheden in de buurt, of een bezoekje brengen aan de leuke stadjes Galeria en Calvi of naar het natuurpark Scandola en het Regionale natuurpark

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Route de Calvi Porto, 20260 Calenzana, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping La Morsetta Camping La Morsetta
3 2303 reviews
20260 Calenzana Frankrijk

info@lamorsetta.net €35