Camping L’Avena

Vanaf €36 per dag
  • Natuurlijke omgeving
  • Nabij Sartène en Bonifacio
  • Uitzicht op de Middellandse Zee
  • Kindvriendelijke camping

Camping L’Avena is gelegen ten zuid-westen van Sartène op Corsica. Dit is een ruime gezinscamping op een unieke locatie met veel groen en het strand op 400 meter. In dit glooiende deel aan de kust zijn volop mogelijkheden voor watersport, leuke wandelroutes en het is een mooie omgeving om paard te rijden.

Uw verblijf op Camping L’Avena

Het kampeerterrein is schaduwrijk, maar u hebt als campinggast ook de mogelijkheid tot het huren van blokhutten. Bij uw verblijf heeft u rechtstreeks toegang tot het zandstrand waar u een frisse duik kunt nemen in de Middellandse Zee. Het is toegestaaan om hier te surfen, zeilen en te diepzeeduiken.

Voor de kinderen is er op Camping L’Avena ook genoeg te doen, zo wordt er op deze camping voor kinderen van 7 tot 12 jaar geregeld activiteiten georganiseerd in de Kids Club tijdens de warme zomermaanden. Er is ook een speeltuin en sportterrein op deze camping.

Hebt u een avond geen zin om zelf te koken, dan kunt u op Camping L’Avena natuurlijk ook uw eten ophalen of in het restaurant met een kleine kaart gaan eten. Verder is er een snackbar en pizzeria. Ook kunt u elke dag op deze camping terecht voor vers brood.

Animatie team Ja
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Route de Tizzano 20100 Sartène, Corse

Kaart:

Stel uw vraag

Camping L’Avena Camping L’Avena
2.9 4896 reviews
Corse

contact@vacancesandretrigano.com €36