Camping Le Sud

Vanaf €35 per dag
  • Familiare sfeer
  • Bij mooiste strand van Corsica
  • Terrassencamping
  • Alles voor een perfecte vakantie

Camping Le Sud in Porticcio is gelegen op de zuidelijke oever van de Golf van Ajaccio, waar u de mooiste en grootste stranden van de Golf vindt. De camping zal u betoveren met haar ligging, haar stranden en haar familiare sfeer. Deze camping op Corsica biedt alle service die u nodig heeft om een uitstekende vakantie door te brengen. Het staat bekend om haar rust en biedt meer dan vier hectare van eiken en pijnbomen met uitzicht op de zee.

Uw verblijf op Camping Le Sud

Camping Le Sud biedt 200 kampeerplaatsen en volledig ingerichte bungalows en mobile homes. Op de camping vindt u alles wat u nodig heeft om een perfecte vakantie door te brengen, bijvoorbeeld een supermarkt, bar en restaurant met pizzeria.
Camping Le Sud is een terrassencamping en heeft een prachtig uitzicht over de Golf van Ajaccio. De deels schaduwrijke plaatsen worden veelal op een natuurlijke wijze van elkaar gescheiden. Le Sud heeft een eigen toegang tot het fijne zandstrand van de baai van Ruppione.

De baaien zijn geschikt voor veel soorten watersporten. Vanaf de camping kunt u heerlijk wandelen en worden er mountainbike tochten georganiseerd. WIFI is mogelijk rond het terras van de camping en bij de supermarkt, naast de camping.
Er zijn diverse types bungalow te huur, waarbij diversen vanaf het terras uitzicht hebben op zee.
de Camping ligt op 25km van Ajaccio. In de nabijheid van de camping kunt u een kayak huren en in de regio wordt aan canyoning gedaan.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Ruppione Plage – Isolella, 20166 Pietrosella, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Le Sud Camping Le Sud
3.6 2300 reviews
20166 Pietrosella Frankrijk

contact@camping-le-sud.com €35
Corsica biedt alle service die u nodig heeft om een uitstekende vakantie door te brengen. Het staat bekend om haar rust en biedt meer dan vier hectare van eiken en pijnbomen met uitzicht op de zee.">