Camping U Pirellu Residence

Vanaf €37 per dag
  • uitgangspunt vele uitstapjes
  • ligt in bos van kurkeiken
  • Mooie terrassencamping
  • Uitzicht op zee
Camping U Pirellu ligt in een groot eikenbos en heeft 150 beschaduwde kampeerplaatsen en 10 houten chalets met gegarandeerd uitzicht op zee. De camping is terrasvormig, ideaal voor caravans en campers.

Uw verblijf op camping U Pirellu

Het is vanaf de camping 7 kilometer naar Porto Vecchio en 3 kilometer van het fijne zandstrand van Palombaggia. U vindt alle diensten die u wenst op de camping of in de omgeving. Zo is er op Camping U Pirellu een supermarkt, bar, restaurant, zwembad en een wasserette.
De chalets op U Pirellu zijn onafhankelijk van elkaar en verzekeren u van de rust van de natuur. Ze zijn voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche, 1 externe overdekte keuken. Er is een gemeenschappelijke barbecue. Camping U Pirellu is oprecht een vakantiepark met vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld twee zwembaden waarvan eentje buiten het seizoen verwarmd wordt. Gelegen op tien minuten van Porto Vecchio en vijf minuten van Palombaggia. Het park biedt ook diverse chalets aan, volledig ingericht. Gaat u naar het strand, daar kunt u aan verscheidene watersporten deelnemen. Voor de kids is een speelveld en kunnen ze zich natuurlijk vermaken in het zwembad.
Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Route de Palombaggia, 20137 Porto-Vecchio, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping U Pirellu Residence Camping U Pirellu Residence
3.9 1240 reviews
20137 Porto-Vecchio Frankrijk

pirellu.u@wanadoo.fr €37