Camping Riva Bella Thalasso Spa

Vanaf €35 per dag
  • Naturistencamping
  • Een oase van rust
  • Kamperen vlak aan de zee
  • Prachtig wandelgebied

Naturistenvakantiepark Riva Bella Thalasso Spa nabij Aleria, in het hart van het prestigieuze Costa Serena, is een oase van dromen en ontsnappen aan de sleur. Ver van steden, maar met een prachtig strand met fijn zand, ondergedompeld in de zon, het heldere water, nodigt u uit om vrij te leven in een aantrekkelijke sfeer, in het hart van een angstvallig goed bewaard gebleven natuur.

Uw verblijf op Vakantiepark Riva Bella Thalasso Spa

Aan u de keus: schaduw of zon, naturistisch op de camping, bungalow of villa, eenvoudig of luxueus, leven dichtbij de natuur in absolute rust, ver weg van de stress en geniet ook van onze naturistische Thalasso. Vrije tijd, lekker zonnen en baden, sport, sauna… u zult zich als herboren voelen.

In de welriekende natuur van Corsica vindt u op dit vakantiepark 12 huisjes en 75 traditioneel gebouwde comfortabele bungalows, die stellen u in staat om terug te keren naar de authentieke waarden van het naturisme. Beleef het naturisme en geniet van de zon op Corsica en kom tot rust in deze wereld zonder grenzen: ontspanning en verblijf zolang u maar wilt. Alleen, met zijn tweeën of met de hele familie.

Dit vakantiedorp van France 4 Naturisme op Corsica, gelegen aan zee tussen Bastia en Porto-Vecchio, op 7 kilometer ten noorden van Aléria (de oude Romeinse hoofdstad op Corsica), temidden van 70 hectare ongerepte natuur, behoort tot de categorie Grand Confort en heeft 3 sterren van Camping Qualité.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Stintino, 20230 Linguizzetta, Corsica, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Riva Bella Thalasso Spa Camping Riva Bella Thalasso Spa
3.3 4344 reviews
20230 Linguizzetta Corsica Frankrijk

riva-bella@wanadoo.fr €35