Camping Santa Lucia

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • In bos gelegen camping
  • Dichtij Porto Vecchio
  • Familiecamping
  • Strand op korte afstand

Camping Santa Lucia ligt in het zuiden van Corsica, op slechts enkele minuten van de prachtige stranden in een bos van eikenbomen, op de drempel van het dorp Porto Vecchio. U kunt er voor kiezen om een bungalow of tent te huren of een staanplaats te reserveren. De camping is vlak staat aan de rand van het dorp.

Op Camping Santa Lucia vindt u rust, een heerlijk klimaat en faciliteiten van kwaliteit zoals de sanitaire voorzieningen, het restaurant, zwembad, speeltuin, tafeltennis, jeu-de-boules, volleybalveld en minigolf. Ook is er een Wi-Fi netwerk op de camping beschikbaar.

Uw vakantie op Camping Santa Lucia

Camping Santa Lucia is gedeeltelijk een terrassenterrein en door de bomen zijn er mooie  schaduwrijke plaatsen. Houdt u van wandelen dan is deze camping ideaal. U loopt zo van de camping het in bos in voor mooie wandelingen. Er heerst een vriendelijke en familiare sfeer op de camping.
In het hoogseizoen worden er muziekavonden georganiseerd en voor de boodschappen is er een supermarkt tegenover de camping.
Camping Santa Lucia biedt u rust, of een heerlijk duik in het zwembad en nieuw modern sanitair. Verder is de camping een goed uitgangspunt voor excursies o.a naar de Pas van Bavella,een archeologies gebied, of naar de stranden of een wandeling in de bergen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Sainte-Lucie de Porto-Vecchio, 20144 Zonza, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Santa Lucia Camping Santa Lucia
4.5 1795 reviews
20144 Zonza Frankrijk

info@campingsantalucia.com €35