Camping Village De L’Ostriconi

Vanaf €30 per dag
Prijslijst
  • Vakantiepark in de natuur
  • Prachtige stranden vlakbij
  • Volop visgelegenheid
  • Ook mooi in het voor- en najaar

Vakantiepark Village de L’Ostriconi in Palasca is gelegen in het noordwesten van het mooie eiland Corsica, in een omgeving met uitzonderlijk mild klimaat, met vele prachtige zandstranden en rotsachtige inhammen.

Uw verblijf op Vakantiepark Village de L’Ostriconi

Op vakantiepark de l’Ostriconi viert u uw vakantie in Corsica in de natuur. Het vakantiepark is geopend van half april tot half oktober. Het uitzonderlijk milde klimaat biedt, in aanvulling op een zomervakantie mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in de lente en de herfst. U zult genieten van de legendarische schoonheid van Corsica: mooie zandstranden, vele kreken en rotsen in de buurt, de zee, rivier en vijver bieden volop mogelijkheden om te vissen.

Kamperen kunt u op dit drie-sterren vakantiepark, met een oppervlakte van vier hectare, en voorzien van comfortabel sanitair dat ook toegankelijk is voor gehandicapten. De kampeerplaatsen hebben electra aansluitingen. Ook kunt u verblijven in een van de studio’s of bungalows, voor 2,3, 4 of 5 personen. De studio’s hebben een slaapkamer, badkamer en een terras. De bungalows voor vier en vijf personen hebben een kitchenette.

Het hoofdgebouw herbergt een ruime bar-restaurant ingericht in landelijke stijl en met royale terrassen. U kunt hier ook genieten van een heerlijk ijsje of een pizza halen. Op camping-vakantiepark de L’Ostriconi kunt u zich ook vermaken op de tennisbaan of bij het zwembad.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Village of Ostriconi, Ostriconi, 20226 Palasca, Frankrijk

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village de l’Ostriconi Camping Village de l’Ostriconi
4.3 1466 reviews
Ostriconi 20226 Palasca Frankrijk

info@village-ostriconi.com €30