Camping Arizona

Salsomaggiore Terme
(8,0) Bezoek website
  • Groot zwemcomplex
  • uitgebreide sportvelden
  • Veel in de regio te doen
  • Dichtbij beroemde keuroorden

Camping Arizona ligt in Salsomaggiore Terme en heeft een groot zwemcomplex. Vanaf uw aankomst bent u omringt door het mooie heuvellandschap vol met groen, ook is er een speelcomplex voor uw kinderen om zich te vermaken. Als zomer voor u zon, plezier en cultuur betekent, dan is deze grote camping echt iets voor u.

Uw vakantie op Camping Arizona

Op Camping Arizona heeft u de keuze om tenten, Mobilehome’s en bungalows om in te huren of om te kamperen. Alle plaatsen op deze terrassencamping liggen verspreid maar ook geclusterd, ook zijn er seizoensplaatsen maar die liggen gescheiden van de andere kampeerplaatsen. Op de camping zelf rijden geen auto’s, daarvoor is er een speciale weg aangelegd.

Het zwemcomplex bestaat uit 3 zwembaden een peuterbad, een zwembad met glijbanen en een normaal zwembad, ook zit er een whirlpool bij als u lekker wilt ontspannen. Op Camping Arizona vind u een uitgebreid sportveld met voorzieningen. De camping heeft een eigen restaurant, bar en winkel die elke dag vers brood heeft maar er is ook een supermarkt in de buurt. U heeft gratis internet over bijna de gehele camping.

Buiten Camping Arizona zijn veel activiteiten. U kunt op bezoek gaan bij één van de vele kastelen in de regio of u kunt een trip maken naar een wijnveld. U kunt ook Parma bezoeken met een half uur afstand of één van de andere steden in de buurt of u kunt bij twee beroemde keuroorden langs gaan.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

GPS coördinaten
Breedtegraad: 44.80626
Lengtegraad: 10.00981

Telefoon
0039 0524565648

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt700 meter
Busstation100 meter
Snelweg10000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Arizona Camping Arizona
4 1637 reviews
Via Tabiano 42 43039 Salsomaggiore Terme PR Emilia-Romagna Italië

GPS coördinaten
Breedtegraad: 44.80626
Lengtegraad: 10.00981

Telefoon
0039 0524565648

info@camping-arizona.it €36