Camping Pinarella

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Rustige, schaduwrijke camping
  • Direct aan het strand gelegen
  • Gemoedelijk, niet te groot
  • Dorpscentrum op loopafstand
Vakantiepark Emilia-Romagna

Vakantiepark Pinarella ligt in het plaatsje Cervia in de provincie Emilia-Romagna. Het is een vrij kleine Vakantiepark met een oppervlakte van 18.000 m2. Er hangt een rustige en ontspannen sfeer.

Op Vakantiepark Pinarella zijn 167 kampeerplekken allen beschikken over voldoende schaduw. Voor elke plek is er de mogelijkheid om uw elektrische apparatuur aan te sluiten. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 60m2.

Uw vakantie op Vakantiepark Pinarella

De sanitaire voorzieningen zijn goed voor elkaar op vakantiepark Pinarella. Ze beschikken over minder validen wc’s en douches, gewone wc’s, douches, en aanrechten. Over alle comfort zoals u dat gewend bent, beschikt u op vakantiepark Pinarella.

Er zijn 2 zwembaden aanwezig op vakantiepark Pinarella een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kleine kinderen. Bij het zwembad is een bar waar u wat kunt drinken of eten. Ook is er een restaurant op het park waar u heerlijke gerechten uit de streek kunt eten. De supermarkt op het park is niet zo groot maar u kunt er wel uw dagelijkse benodigdheden halen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Abruzzi, 52, 48015 Cervia RA, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Pinarella Camping Pinarella
4 842 reviews
52 48015 Cervia RA Italië

campingpinarella@libero.it €35