Camping Riccione

  • Gezellige familiecamping
  • Veel activiteiten en animatie
  • Uitgaansmogelijkheden
  • Prima uitvalsbasis

Vakantiepark Riccione ligt midden in het plaatsje Riccione. De camping ligt dicht bij het strand, waar je niet eens naar toe hoeft te lopen. Er rijdt namelijk vanaf de camping een trijntje naar het strand en het centrum. Dit geeft dat u geen inspanning hoeft te leveren en dus volkomen van uw vakantie kunt genieten.

Uw verblijf op Vakantiepark Riccione

Er zijn 502 kampeerplaatsen op Vakantiepark Riccione. De grootte van de kampeerplaatsen kan variëren van 60m2 tot 145m2 en de plaatsen hebben vrijwel allemaal voldoende beschutting. Op de kampeerplaatsen is er een elektriciteits-aansluiting van 6 tot 10 ampère. Ook kunt u overnachten in één van de mobile homes van het vakantiepark

Vakantiepark Riccione heeft verschillende soorten stacaravans. Stacaravan Mini heeft 4 slaapplaatsen, een badkamer, airconditioning, TV en veranda. Stacaravan Cottage is geschikt voor 5 personen en beschikt over een badkamer, keuken, magnetron, TV, airconditioning en een veranda. Stacaravan Prestige beschikt over een badkamer, keuken, TV, airconditioning en een veranda, het is geschikt voor maximaal 6 personen. Stacaravan Lodge beschikt over een badkamer, koelkast, TV. airconditioning en een veranda, het is geschikt voor maximaal 2 personen. Stacaravan Next Small beschikt over dezelfde faciliteiten als de mobile home Cottage. Stacaravan Next Large is geschikt voor 6 personen en heeft een badkamer, keuken, koelkast, TV en airconditioning. Stacaravan Safari is de nieuwste soort en heeft 2 verdiepingen. het beschikt over een badkamer, keuken, koelkast, TV en een houten veranda met tafelset!

Op Vakantiepark Riccione is er iedere week ruim 50 uur aan animatie voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Ook is er op het vakantiepark een plek waar je kunt fitnessen en zijn er verschillende sport terreinen. Ook kunt u een tenniscursus volgen of kunt u jeu de boules spelen. De camping beschikt ook over een schitterend zwembad, dit zwembad is verwarmd en is dus geschikt voor warm en koud weer. Ook is er een verwarmde hydro-massage mogelijk op het vakantiepark

Voor wanneer u even geen zin heeft om zelf de was te doen is dat op Riccione geen probleem, het vakantiepark beschikt namelijk over verschillende wasmachines en drogers zodat u uw was schoon en  fris kunt houden. Ook voor koken heeft de camping een oplossing gevonden het heeft namelijk een restaurant op het vakantiepark waar u afhaalmaaltijden kunt halen.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Riccione, Viale Marsala, 10, 47838 Riccione, Emilia-Romagna RN, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt400 meter
Snelweg4000 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Riccione Camping Riccione
3.9 3386 reviews
Viale Marsala 10 47838 Riccione Emilia-Romagna RN Italië

info@campingriccione.it €42