Camping Romea

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Rustig familiepark
  • Veel activiteiten en animatie
  • Watersportmogelijkheden
  • Gelegen aan zee
Vakantiepark Emilia-Romagna

Vakantiepark Romea is een traditionele familiecamping direct aan zee in Casalborsetti. Op het park kunt u genieten van pure rust en ook zijn in de omgeving van het vakantiepark spa’s om voor uw rust te zorgen. Er zijn buiten het vakantiepark voldoende activiteiten zodat u zich altijd goed zult vermaken.

Uw verblijf op Vakantiepark Romea

Op Vakantiepark Romea zijn er 300 kampeerplaatsen met schaduw van de vele pijnbomen. Ook zijn er 14 bungalows en 10 mobile homes waarin u kunt overnachten. Er zijn 4 toiletgebouwen op de camping, deze hebben allemaal warme douches, een baby kamer, en toiletten voor minder validen.

Wanneer u even van het vakantiepark af wilt voor wat anders kan dat prima. Vanaf Vakantiepark Romea zijn er mooie wandelroutes voor de mensen die daar van houden. En ook is het een aanrader om de stad Ravenna te bezoeken. Voor wie van een actieve vakantie houdt, is er voldoende te doen, zo kunt u fietsen, paardrijden, zeilen en nog meer watersporten.

Op Vakantiepark Romea is het niet altijd nodig om zelf uw eten klaar te maken, het park beschikt namelijk over een pizzeria en een restaurant. Bij het restaurant kunt u ook afhaalmaaltijden krijgen. Ook zijn er verschillende wasmachines en -drogers.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Romea,Via Giovanni Spallazzi, 1, 48123 Ravenna, Emilia-Romagna RA, Italië

Ligging:

Supermarkt2000 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Romea Camping Romea
Via Giovanni Spallazzi 1 48123 Ravenna Emilia-Romagna RA Italië

info@campingromea.it €35