Camping Village Florenz

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Levendig familievakantiepark
  • Leuk voor de jongere kinderen
  • Direct aan zee gelegen
  • Typisch Italiaans vakantiepark

Vakantiepark Florenz ligt direct aan zee met een breed eigen zandstrand. Het centrum van Lido Degli Scacchi  is slechts 500 meter verderop gelegen, dit alles in de regio Emilia Romagna en. Dit Vakantiepark is uitstekend geschikt voor gezinnen, jong en oud.

Uw verblijf op Vakantiepark Florenz

Vakantiepark Florenz biedt u een verschillende verblijfsmogelijkheden. U heeft de keuze uit het huren van een stenen bungalow, stacaravan of een caravan. Het is ook mogelijk om uw caravan te plaatsen aan het strand, zodat u een perfecte verblijfplaats heeft.

Op het ruime Vakantiepark Florenz vindt u voldoende faciliteiten, zoals een mooi zwembad, een bar, een supermarkt en een speelplaats voor uw kinderen. Ook biedt het vakantiepark cabines voor minder validen aan en hebben zij een gezellig restaurant, een pizzeria voor een echte Italiaanse pizza en een snackbar.

De ligging van het vakantiepark is perfect want de omringende plaatsen zijn makkelijk en snel te bereiken. De stad Comacchio ligt op slechts 8 kilometer en Venetië vindt u op een afstand van 100 kilometer.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Viale Alpi Centrali, 199, 44022 Comacchio FE, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Florenz Camping Village Florenz
3.9 3901 reviews
199 44022 Comacchio FE Italië

info@campingflorenz.com €35